Waarom MK+?
Omdat we samenwerken met ervaren freelance communicatiespecialisten: tekstschrijvers en redacteuren, grafisch ontwerpers, webdesigners, fotografen en andere deskundige toeleveranciers.

Stuk voor stuk uiterst betrokken en gemotiveerde mensen en bedrijven die weten waar ze over praten en staan voor hun zaak. Daarom kunnen we de meest uiteenlopende projecten voor u regelen. MK+ heeft vanaf de start in 2006 een grote klantenkring opgebouwd bestaande uit veel grote en kleine bedrijven in Noord Nederland.

MK+ speelt een sturende en coördinerende rol en is als opdrachtnemer verantwoordelijk voor het eindresultaat. Uw voordeel van deze aanpak? Een full-service dienstverlening zonder extra overhead.

Door jarenlange ervaring is MK+ ‘n hele plus voor u:
Gemak en tijdwinst door professionele uitbesteding
(Inter)nationaal netwerk van contacten met drukkers en leveranciers
Scherp oog voor kwaliteit en prijs
Afspraken en deadlines zijn heilig
Back-up van freelance creatieven uit de Noordelijke reclamewereld
Eigen bezorg- en koeriersdienst

Zoals gezegd: MK+ regelt alles: van vlaggen en jaarverslagen tot relatiegeschenken en beursstands en het organiseren van bedrijfsfeesten en seminars. Maar ook: van projectplanning tot aflevering! Als uw investering het maximale moet opleveren, weet MK+ de oplossing.
MK+ kiest voor fairtrade, omdat we naast ons reguliere werk en vrijwilligersactiviteiten (o.a. voor helpmijleven.nl) bewust nadenken over de koffie en thee die wij drinken. Wij vinden het belangrijk dat handel eerlijk wordt bedreven en waar mogelijk dragen wij graag actief bij aan een betere wereld. Een bewuste keuze.